Wednesday, June 30, 2010

hey.awak

Posted by izzah zawawiah at 12:55 0 comments
kalau lah awak tahu saya rindukan awak .
tapi .. kalau xth pun xpelah .
janji awak okay dan sehat
hihi :)

* pssttt.. btol ke ape yg aku rs ni ?

Sunday, June 27, 2010

untitled .

Posted by izzah zawawiah at 20:15 0 comments
video

I open my eyes
I try to see but I’m blinded by the white light
I can’t remember how
I can’t remember why
I’m lying here tonight

And I can’t stand the pain
And I can’t make it go away
No I can’t stand the pain

How could this happen to me
I made my mistakes
I’ve got no where to run
The night goes on
As I’m fading away
I’m sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me

Everybody’s screaming
I try to make a sound but no one hears me
I’m slipping off the edge
I’m hanging by a thread
I wanna start this over again

So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can’t explain what happened
And I can’t erase the things that I’ve done
No I can’t

How could this happen to me
I made my mistakes
I’ve got no where to run
The night goes on
As I’m fading away
I’m sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me

I made my mistakes
I’ve got no where to run
The night goes on
As I’m fading away
I’m sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me


*i'm on this mood .hmm..

Friday, June 25, 2010

blablabla ..

Posted by izzah zawawiah at 13:11 0 comments
bnda yg aku suke buat bile bosan a.k.a xde keje dh nk buat ni lah die . conteng2 buku .hihi .. suke2 . ni my hand-writing tauuu .. so , klu xbrape nk fhm 2 maaf lah ye . lgpun ntah nmpak ke xkan .hihi .. xpe lah . asal aku fhm xpelah kan .saje je nk share kat sni . lm dh xbalik kuantan . rinduuu . hehe .. bukan xnk balik . memandangkan cuti hanya sabtu dan ahad .. xsyok la jd nye . lgpun .. aku nk org2 kuantan rindu kat aku sket .haha .. ( mcm la ade org rindu kan )parasan sekejap . tp .. ade yg brtnye .. "awak.. balik x minggu ? " hehe .. suke2.^^ . awk rindu kite ke ? :P
haaaa.. lg 1 ..


yay !!! aku n missy dah berbaek2 semule slps insiden berebut2 untuk menaip telah berlaku bbrpa hari lepas . mn boleh gaduh lm2 kan missy ? nnti sape nk teman kite tdo .. sape nk peluk awk kuat2 . hihi .. biase lah .. lidah sndiri boleh trgigit .. ape lg tuan patung ngan encik patung .errrrr .. ayat ape ni ??.haha .. :) ok lah . nnti i update lg :D tata .

* mood : kau harus ada by hujan :)

Monday, June 21, 2010

shhh..nomoresecret

Posted by izzah zawawiah at 23:23 0 comments
7 SECRET OF SUCCESS

i found the answer in my room . let's check it out :

  • ROOF said : aim high .
  • FAN said : be cool .
  • CLOCK said : every minute is precious .
  • MIRROR said : reflect before you act .
  • WINDOW said : see the world .
  • CALENDAR said : be uText Colorp-to-date .
  • DOOR said : push hard to achieve your goal .

* do THE BEST . do THE VERY BEST :)

Sunday, June 20, 2010

-katakata.pujangga-

Posted by izzah zawawiah at 23:27 0 comments
if you have made mistakes even serious ones there is always another chance for you . what we call failure is not the falling down but the staying down . so , please .. learn from mistakes and don't regret anything BUT if you not learn something and still doing the same mistakes . you deserve to regret it .
* trust me :)

awk.oneinamillion ^ ^ .

Posted by izzah zawawiah at 14:54 0 comments
video

okay. sape2 yg bce entry ni . WAJIB dgr@layan lagu ni . sbb ape ? sbb aku minat n ni blog aku .muahaha ! xde lah .. lagu ni best . so aku nk share ngan korang .. sharing is caring whattt , kan ? ;) selamat mendengar ... ^^ . enjoy .

*awak .. dengar eh :P

Friday, June 18, 2010

nazirahmurad.bestiee♥

Posted by izzah zawawiah at 21:31 0 comments
seperti yang telah dijanjikan . entry aku kali ni . mengisah kan tentang kwn2 aku . teman gelak ketawa . teman ms sedih .teman sepermainan . teman tdo . teman gaduh . teman tgk movie . teman buli .teman naek turun tngga . teman lari bile kene kejar ngan fellow .teman ..mcm2 lg . skrang .. kami ( aku dan kwn2 laen ) terasa 1 kehilangan . dsbbkan NAZIRAH MURAD a.k.a AH .
dari uia , pindah ke maktab . meh sni aku kenal kan kat korang tuan empunya badan .

* cun wa ckp lu ^^.

ah .. ni special editon nazirah murad tau . n ko PERLU terharu .haha .
ah ......
  • sape lg nk kcu aku time tdo?
  • sape lg nk berlgak ngan aku bile hari isnin kelas ko pukul 3petang je n aku dari pukul 8 smpai 5 ptg ?
  • sape lg nk buli missy aku ?
  • sape lg nk geletek aku bagai nk mati ?
  • sape lg kiteorg nk gelakkan bile ko nyanyi salah lirik ? ( serius ko ptut masuk JANGAN LUPA NYANYI .hihi)
  • sape lg nk dduk sbelah aku kat bilik study ?
  • sape lg nak berebut kipas ?
  • sape nk pnggil aku "baby" lg ?
  • sape lg nk buat lawak kat kiteorg ?
  • kiteorg kat sni nk gelak guling2 ngan sape ?
  • sape lagi nk dduk kat tngkap then jerit nm MARIA n NATASHA kuat2 ? ( ssungguhnye 2 nm ni hnya wujud di alam fantasi)
  • sape lg tibe2 nk peluk kiteorg ?
  • sape lg nk nyanyi time mandi ?
  • sape lg nk nyanyi lagu "cik ainun janda muda " ?
  • kiteorg hilang kwn nk mkn sm2 kat kedai pakcik atau makcik .
  • lpas dyra n piqah .. ko pulak pergi :'(
mlm 16/06/2010.. kami2 buat farewell party untuk ah ni . kiteorg nk ah ingt kenangan bersama . cube cipta memori indah antara kami dan die di saat2 akhir . ah .. rinduuuuu ko . mlm 2 kiteorg buat mkn2 sket . skali clbrate bufday hadina (x-dormate) . kebahagian dalam perpisahan ( eh , mcm tajuk lagu la pulak ) okay , jom tgk gmbr2 kami :))



*kumpul duit ramai2 beli cake ni :)


*dari kiri : dayah,ah,izah :)


*makan2 .nyum2. :)

*mkn&brgmbr . itulah kami .ngeeee..


*ni dayah n chibi maruko-chan :)


*mard dan wafa' :))

okay , sekarang aku nk bg korang tgk gmbr kenangan ah ngan kami (sorang2) .ah ckp die akn ingt kiteorg smpai bile2. kate ah " aku syg ampa semua " ( sila bce dgn dialek p.pinang )



*romantik giler. winkwink^^.


*ololo .. mcm ibu dan anak .hihi ..


*dina sayangggg nazirah :')


*nani ckp .. kami org penang :))


*jangan lupekan dayah ye ah .

*farahiyah =)

*zue a.k.a chibi maruko-chan .utada ! haha

*bufday girl .hadhinah ^^

*the kelantan one. asma' :)
*baby sayang mumy . muahhh !

ah .. walau kite jauh . kami kat sni slalu ingt kat ko tau . skrang ni pun semua dduk cter2 , ngutuk2 ko .hihi .. sayang ko ah . nnti dah jd cikgu pendidikan khas . jgn buli pulak ank2 murid ko 2 .hehe .. semoga ko berjaya sahabat ! jgn lost contact tau :') ape2 kiteorg ade untuk ko . msg , call ,3G , ym , webcam , facebook di mn , bile2 ms je . ingt kenangan kite tau . untuk diri aku sndiri .. aku happy dpt kenal n berkawan baek ngan ko . take care . maafkan aku n kami semua klu ade buat salah silap , tergurau kasar , ter ngutuk ko , ter buat ko sedih , terbuat ko bengang n terrrr2 lg lah . sory ah . love you .bye2 . (UIA DAN MAKTAB MEMISAHKAN KAMI ! )

*gmbr2 laen kat facebook and entry seterusnye lah ye :)

Thursday, June 17, 2010

missysikuning :)

Posted by izzah zawawiah at 21:14 0 comments
i have something to share with u guys :)) tp .. SEBELUM TUU
pasal NAZIRAH MURAD , hang sabaq na .. nnti aku buat yg special edition untuk hang :D
hari ni .. nk cter pasal my dear... :) aku syg sgt kat die .. die xpernah buat salah kat aku . die fhm aku . die baek . ade ms aku sedih . ade ms aku gembira . die segala2nya . aku xdpt byang klu
die tibe2 hilang dlm hidup aku . :( jangan pergi tinggal kan kite kat sni sorang2 tau . lgpun awk dah jnji nk sehidup semati ngan kite . so awk kene tunaikan tau . jangan tipu . xbaek .berdosa . masuk api neraka . eh cop , aku xckp lg sape "my dear " 2 kan ? hihi .. syokk plak cter pasal die ni . korang nk th ? okay .. inilah die . jeng..jeng..jeng..


*aww.. wrna kuning , tlinga oren , pipi pinky2 gitu (ololo.. comelnye) mata ngeri n sepet .tgn dan kaki yg pendek a.k.a kontottt.haha..

so ,inilah die "mydear" . comel kan ? (sila angguk kan kepala anda , ok . terima kasih :) sila bce biadota die kat bwh :

nama : missysikuning bin micey
nickname : missy
gender : dsbbkan tuan nye prmpuan , maka .. sy ni llaki lah .haha
umur : ikut ketinggian dan kelebaran dari ms ke semasa .
tarikh lahir : hmm .. lupe la .. tp .. thn lpas 2009 .hehe
zodiak : ikut tuan jgk , cancer :D
tempat lahir : memory lane , mid valley kuala lumpur .
description : menemani mlm2 tuan sy . xpun time tuan sy guling2 ats katil 2 . tuan sy ni suke peluk sy kuat2 . tp sy suke tau .. ^ ^ tuan sy slalu letak sy kat muke die . ( nk cover time tdo lah 2 ) tp sy xkisah .. sbb sy syg die .

okay missy . enough . wawahh .. sakan nmpak .ingt ni blog awk ke ?bla .. bla.. bla .. bla.. @#$%^&*(*&^%$@!

....harap maaf , kerja2 meng "update" kan blog ini trpaksa ditangguhkan dsbbkan izah dan missy berebut2 untuk menaip . sekian .

* awak ^^ .

twinkletwinklelittlestar

Posted by izzah zawawiah at 01:19 0 comments
hai :) sbnrnye nk cter bnyak bnda hari ni .. tp dah ngntuk la ..lgpun, bnyak keje n assgmnt td . nnti ade ms esok , akan ku update kan ini blog ya .. :)) by the way , td buat farewell party untuk NAZIRAH MURAD . nk th knp ? tnggu eh . aku cter semuaaaaaa dlm blog ni nnti . n gmbr sekali :) okay lah . have a nice sleep semua :D nite nite . sweet dreams :)

*esok kelas pukul 9 , sila tdo . missy micey .. nk peluk :)) eh , awak .. good nite :)

Monday, June 14, 2010

akutaktahukausiapa .

Posted by izzah zawawiah at 23:25 1 comments
video

Pernahkah kau bicara
Tapi tak di dengar
Tak di anggap
Sama sekali..

Pernahkan kau tak salah
Tapi disalahkan
Tak di beri
Kesempatan

Kuhidup dengan siapa
Ku tak tau kau siapa
Kau kekasihku tapi
Orang lain bagiku

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau begitu

Kau tak butuh diriku
Aku patung bagimu
Cinta buta
Kebutuhan mu

Kau dengan dirimu saja
Kau dengan duniamu saja
Teruskan lah.. Teruskan lah
Kau.. begitu

Teruskan lah... teruskan lah..

*siapa saya untuk awak .. sy tak kisah :)) mungkin .


Read more: http://www.liriklagumuzik.co.cc/2009/03/lirik-teruskanlah-agnes-monica.html#ixzz0qqEr8ADM

Saturday, June 12, 2010

♥ to do it

Posted by izzah zawawiah at 22:59 0 comments
hey guys :)) hello .. is everything okay ? ohhh .. good :D
hari sabtu yg indah ni .. aku xbuat ape2 pun .. study ? hihi .. jgn tnye lah .. malu nk jawab :P
hari dduk sembang ngan dorm mate , a.k.a bestie a.k.a gurlfrens and a.k.a BFF! sayang korang .muahmuah..! calon2 nye adalah > : ah , dyna , mard ,nani , wafa' ,dayah , n zu ( chibi ) . dari pg bwk ke tgh hari ( padahal tgh hari br sorang2 hidup haha. .. ) .dari tgh hr ke ptg . ptg bwk ke mlm .. mulut xbrhnti wehhh .. 3 bulan xjmpe la katekan .. bnyak la cter nye . alah .. biasela .. prmpuan . llaki pun sm lah .. klu brkumpul .. smbil cter ..smbil berasap kan . tau sangat dah ..
klmarin kiteorg tgk cter 3 idiots .. br tgk .. touching .... its about friendship . truly friendship . no betrayed , no selfish . its too honest .. loving each other .team work . bla.. bla ..bla .. (sila tgk sndiri klu nk th ) ^^
okay , skrang sila tgk gmbr yg telah di jahanam kan oleh sy ( edit ) :))


*model kali ini .. ammar dan affan :))

*credit to izzati dan aznoor sbb ade 2 org ank ala2 model gtu .hihi



last but not least .


*hehe .. i pun nk glamor lah ^^
lgpun sape lg nk edit kan :P

* xde gmbr lah . kene gali lg ni .. :))

dimalamhari

Posted by izzah zawawiah at 01:08 0 comments
well .. mlm yg xth nk buat ape , maka .. terhasil lah gmbr yg di edit kat atas ni .. :) hihi .. cun x weh ? mmbr aku br bg sofware ni . sblum2 ni aku edit kat picnik je . 2 pun terhad . kire nye gmbr adik-bradik aku ni dijadikan eksprimen lah .hihi.. aku mmg minat sgt pasal photography ni . n kalau boleh , 1 hari nnti , aku boleh buat job ngan minat aku ni . ni pun masih balaja lg . mcm mn lighting die , angle . rasa berkobar2 plak .hehe .. okay , klu ade ms lapang lebih lg .. aku edit n share kat blog ni :))

*guys.. brape bintang nk bg ni ?hehe

Thursday, June 10, 2010

....

Posted by izzah zawawiah at 11:58 0 comments
hari ni sedikit happy :)) sbb borang aku aku diluluskan . alhmdulillah .lega . klu x , hari2 cuak kot . .hihi ..
hmm.. boleh x lupekan je semua yg ni .. i mean , anggap je lah xde ape2 yg jd . awak ..sy x marah awak .. tp bg sy sket ms untuk kmbali sprti biase . awak .. kite kan kawan . teruk2 sy sy xpernah anggap awak MORON . awk salah fhm laa 2 . laen kali jgn nk pndai buat andaian sendiri . klu btol xpe , klu salah , awk jgk yg malu . sy akan bg awak peluang ckp n sy akan dengar . tp bukan skrang . n please stop bg ayat seposen awk 2 . hmm .. dlm hati sy ni mcm ade batu yg mnghempap . berat sgt rs . knp eh ? xth ape yg sy rs . mngkin sy ni mngade lebih2 kot . ntah la awak . awak baek . sy xsuke hilang kawan . awak bff sy . maafkan sy .. truly sorry . dan awak sorang lg .. kite kwn ye ;)

YA ALLAH .. ampun kan segala dosa2 ku .. dosa2 kedua ibubapa ku .. dosa2 ahli keluarga ku .. dan dosa2 sahabat2 ku . ampunkan kami YA RABB ..
YA RAHMAN .. tenangkanlah hati ku .
YA RAHIM .. tabahkan hati ku .
amin .

* aku mohon pada-MU .

Wednesday, June 09, 2010

deeply breath

Posted by izzah zawawiah at 00:40 0 comments
its not about fall in love , i love you , i miss you or whatever . because i didn't fall in love with you . but its about our friendship . to " awak " dan "awak " .. sy xsuka hilang kawan . dan sy xpernah mintak untuk 1 dunia jga hati sy . sy sedar siapa sy . i'm nobody . but i'm your friend , kan ? sy sedih atau dlm erti kata awk .. "frust gila" sbb .. awk brkwn ngan sy kerana ade sbb sampingan . terpulang lah pd awk dan awk nk ckp ape , fikir ape . but please , think before your speak , remember before your act .
jgn fikir pmikiran kite sm dgn org laen . its totally different .

sy .. xpernah mengharap ape2 dgn awk , dan sy xpernah nk menilai org .. sbb kite sape nk nilai sseorg klu diri kite pun xbtol ? tuhan ke ? n sy xpernah kisah dgn sape sy brkwn . soal layak x layak .. sape kite nk ckp mcm 2 ? n awk knp nk marah lebih2 ? bukan ke klu sy yg patut marah ? tp .. mlas la nk fkir soal ni semua . ye .. mngkin sy xpndai nk kawal prasaan.. tp sy cuba .. btol2 sy cuba . sy manusia biase jgk awk . mmg sy xkisah . tp 2 bile awk fkir disebelah pihak awk je .dan sy bukan hipokrit . untuk ape sy hipokrit ? untuk jge hati org laen? hati sy pun xtrjga .. mcm mn sy nk jge hati org laen ? awak ..ni mmg bukan 1 kesalahan yg besar . sy pun rs mcm 2 .. tp normal lah klu manusia kan . buat silap . its okay . sy fhm . sy nk tnye awk lg , klu awk kat tmpat sy ,ape awk rs ? pernah fkir x ? honestly , skrang sket2 sy dah fhm knp awk buat mcm ni . sy bukan semanja yg awk fkir . kdg2 .. ape yg kite judge org 2 xsemestinya btol . sy xpernah mntak 1 dunia kene jaga hati sy . sy xpernah mnx sape2 atau ape2 untuk gembirakan sy . sy xperlukan semua 2 . sy cuba untuk bg krjasama . sy cube . jgn anggp sy sm mcm prmpuan2 laen yg pernah awk kenal . mngkin cara kami brbeza . dan cara sy dan awk laen . awak dan awak .. sy mintak maaf klu scara sngaja atau xsngaja sy ade buat awak dan awak marah , bengang , terguris hati , marah dgn sy . sy mintak maaf sangat2 . sy xde niat nk buat smua ni . give me time to think wisely . SY MANUSIA BIASA . lately ni bnyak bnda yg jd disekeliling sy . sy bukan nk cter lbih . tp.. environment pun mmpengaruhi emosi , cara kite fkir , and how do we act . kan ? sy xth lah ape awk rs skrang . mngkin marah dan bengang ngan sy . terpulang . its okay . tp 1 je sy nk awk ingt , SY XPERNAH MINTAK SAPE2 PUN JAGA HATI SY . SY XPERNAH MIMPI NK PUN BNDA2 MCM 2 . tq . and i'm truly sorry .


* i'm try to be cool .


Tuesday, June 08, 2010

disappointed

Posted by izzah zawawiah at 00:01 0 comments
klu awk nk maen2 kan sy . knp awk dtg ? pergilah . harap sy org terkhir yg awk buat mcm ni . awk slalu nasihat sy mcm2 . tp ..haha .. awk buat ke ? awk slalu ckp sy baek ,mgkin prmpuan yg sgt baek prnah awk kenal kan ? awk pun ade ckp sy ni . xpndai menipu . T T .mgkin awk akan anggap bnda ni langsung xpenting buat awk kan ? xpun , msti awk gelak2 kan sy , sbb .. sy bodoh .hihi .. ape sbnrnye awk rs skrang eh ? sy teringin sgt nk th . awk ..kot ye pun xsuke sy , awk xde hak lngsung nk buat sy mcm ni . tp .. sy boleh kate syabas jgk kat awk . nk th ? sbb awk brani ckp jujur ngan sy . sy th mngkin susah awk nk bgth kan ? ye ke ? ke mmg senang ? ntah lah .sy xth lngsung. i have no idea . knp awk , knp awk snggup buat mcm ni ? what do you want from me ? awk kate .. awk pndai menilai klu org 2 ikhlas ke x .tp awk sndiri 2 ? awk jgk ckp .. jgn salah fhm . sy nk tnye awk , klu awk kat tmpt sy , ape yg awk rs ?? sy ni mmg bodoh ke awk ? klu btol pun sy bodoh .. jgn la buat sy mcm ni . knp awk mcm caring sy ? knp ? bnyak sy nk tnye awk . tp klu sy th , mngkin hati sy akan lg sakit . dan awk pun , bukan nk explain lebih pd sy . yg awk th awk mintak maaf . tp sbb ape awk mntk maaf ngan sy sbnrnye ? awk th x , sy da lalui mcm2 yg mlibatkan "trust" ni . xsngka skali lg .. sy lalui bnda ni . terima kasih awak . sy hargai ape yg awk buat ni . awk xikhlas kan kwn ngan sy ? sy dah th . lpas ni .. xpyah la awk nk tnye sy mcm2 klu awk xikhlas . sy xperlukan semua 2 . cukup la .u hurt me . tahniah sy ucapkan . awk dah berjaya .

*you betrayed my trust .thanks .

Monday, June 07, 2010

puas hati kau ?

Posted by izzah zawawiah at 18:20 0 comments
sebelum jari aku terus laju menaip , aku nk pesan dlu .. mmg entry ni aku tuju khas untuk 2 orang manusia ni . sape ? ehhhh , xkan nk bgth kot ? diam2 sudah la kan . sape yg terasa bile bce ( klu la die bce kan ) sory la ye . aku pun mnusia biasa jgk , ade hati, ade prasan .
okay , let start . honestly , time aku menaip ni , mood aku bengang + kecewa . knp ? sbb nye .. seorang "awak" ni .. die mmg baek . aku suke kwn ngan die . tp .. ku sangka panas hingga ke petang , tp hujan di tgh hari ( ayat xboleh blah ) . terus- terang , aku senang bile ngan die .. ingtkan die ikhlas . tp .. huh ! eh klu nk buat org happy bukan mcm ni cara nya . awk ingt sy ni ape ??? xde prasaan ke ? sakit tau x ! sy mmg xsngka awk snggup buat mcm ni kat sy .. ape salah sy kat awk ? sy ade buat awk trasa hati ke ? klu ade sy mnx maaf . tp jgn lah buat sy mcm ni ? awk hancurkan hati sy . T T . sy mmg sedih . sedih sbb sy rs sy ni mcm bodoh sgt . bodoh sbb awk boleh buat bnda ni kat sy . knp ? sbb nk tlg kwn ? huh ! GOOD REASON LA BHAI ! aku xpernah mnx la bnda2 mcm ni . aku xkisah pun . aku nk sorang yg IKHLAS kwn ngan aku . tp........? yg sorang lg "awak" ni .. awk pun baek . awk ingt sy xth ape awk nk buat ? ingt sy xth tujuan awk buat mcm ni ? hey , u listen here , you can't think you will get all thing that you wished . hati dan perasaan xboleh paksa tau x ? brape kali dah sy ckp . jgn paksa sy ! bile sy th , konon2 lah awk akn ingt sy terharu gila kentang lah ye ? HELL NO ! sy meluat ! mngkin org akn ckp , aku ni jenis yg xpndai nk brterima kasih ats ape "awak 2 org " 2 BUAT . tp ni melibatkan hati dan perasaan org . nk kate sorang2 xpndai fikir .. dah besar pnjg . "we try to make you happy " . pegi jalan lah ! aku xingin pun nk pegi . aku xnk ! bnda ni jd , lg aku tawar hati aku nk balik .. "abah .. sory klu kite lama tak balik . abah datang sini eh klu xsusahkan . bukan tak nak balik . tp .. hmm .. missyouabah . lepas 1 , 1 yg jd . dugaan hidup lah katakan . smpai skrang aku xth knp die buat aku mcm ni .. xboleh ke terus-terang dari awal ? eh "awk" klu awk nk fkir sy ni ape2 , dipersilakanlah . mn lah th kot2 tgh gelak guling2 sbb aku ni ... eeeiiii ! sabar je lah . tp sabar aku pun ade limit . sakitsakitsakitsakitsakitsakitsakitsakitsakitsakitsakit ! hey awak dan awak . maaf klu trase tp sy rs awk yg awk dan awk buat lg dhsyat . aku xpeduli la klu 2 org ni nk kate ape . sbb 2 org ni sikit pun xfikir ape yg dieorg buat ni boleh buat hati aku ni nk meletup ! better i stop right now , nnti ade jgk aku menyumpah 2 org ni . ishhh .. xbaek2 .. aku kan baek kan awk ? baek smpai kene tipu kan ?? awwww.. giler TERHARU . ;)

*ape salah sy ? knp awk buat sy mcm ni ? sampai hati awk

Saturday, June 05, 2010

berfoya-berfoya :)

Posted by izzah zawawiah at 22:36 0 comments

"maju terus MALAYSIA KU....bekibarlah JALUR GEMILANG.. " dengan malas nye aku angkat phone lpas dgr lagu 6xith sense ni .. maka, terjadi lah perbualan yg singkat antara meena ,aku

izah , bgn lah .. mandi .
huarrggghh .. pukul brape dah ni ?
7.30
meen pegi lah mndi dlu , dah siap kejut org balik .

pas2 .. aku pun bgn la .. ngntuk giler! tp .... demi sebuah cter . aku bgn la awal n siap2 ala kadar je ..mlas la nk beria sangat .biar lah natural beauty kan .hihi .. then kiteorg naek cab pegi ktm . lm jgk la tnggu . tp .. lmbt2 pun berbaloi sbb nye .. skrang ade couch khas untuk wanita . hanya wanita sepanjang masa .terasa diriku begitu beharga .. cewahhh :)) tp .. ade jgk yg prasan diri 2 prmpuan . dah terpmpang besar2 kat tngkap ktm 2 kot ..HANYA WANITA . FOR LADIES ONLY .tp .. ade jgk kaum adam yg msuk .. ish2 . kan dah malu .. sbb kene halau ngan akak2 dlm ktm 2. hey guys .. this for ladies only .muahaha.. ! aku gelak la jgk .. terpinga2 je muke sorang2 .. 2 lah .. laen kali sila bce paper ye :)) slpas bbrapa station .. maka .. rombongan cik meena ,cik izah , cik izati n cik nahar slamat smpai di MID VALLEY .yeah ! woohoo ! semangat babe .kedai pun br je bukak time 2 .hehe .. then , kiteorg terus menuju ke .. GSC untuk mmbeli tiket cerita ..


yezzzaaa! LAGENDA BUDAK SETAN . ye lah ,tim2 skolah dlu . novel die aku bace dgn penuh pnghayatan .. so , msti la semngt nk tgk cter ni .tp .. mmg beratur pnjang giler la nk beli tiket ni .. tp dgn brbekalkan kekentalan jiwa dan raga .. beratur la jgk . tp .. meen ngan izati la .. aku ngan nahar tnggu smbil dduk goyang kaki .hehe ..beratur punye beratur .. maka .. dengan ini ..

*weeeee :D kami ade tiket lagenda budak setan . kau ade ?haha



pukul 11.30 kiteorg msuk ..syokkk tgk ramai2 ngan kwn2 ;) penuh 1 level seat 2 kiteorg je .. aku mlas la nk cter kat korang mcm mn cter ni .. sila pergi tgk sndiri okay ? tp .. 1 je la .. citer ni telah berjaya mmbuat kan aku berpeluh di mata . haha ! bukan nangis tau .. tp.. peluh kuar ikut mata . touching gila ! kisah cinta sejati .. :') sweettt sgt .. xrugi melayang rm12 aku . n pd sape2 yg xtgk lg 2 .. pegi lahh .. i guarantee la u all xkan menyesal .hihi .. keluar2 wayang .. semua muka merah .haha ! dgn lagu die yg mmg ngam sgt la . lagu HILANGNYA CINTAKU BY FILIANTI VLEE.lepas kempunan aku nk tgk cter ni .hehe .. :D

selepas itu .. kiteorg pegi lah jln2 1 mall 2 . meena la org paling smngt brjalan . meen , i like your status ! hehe..jalan punye jalan .. aku tibe2 teringat.. ASTRO BEYOND nk bg hadiah kat para blogers2 dgn cara sape readers dioerg paling ramai dtg n vote . aku pun ape lg .. pegi lah usha tmpat 2 .. smpai2 je .. smua blogers2 mmngil2 untuk vote dieorg . nk th aku vote sape ? jeng..jeng..jeng...



*handsome jgk abag nara ni klu tgk live .hehe

th x sape 2 ? meh aku nk bgth .. ni abg nara ..empunya beautiful nara punye blog .aku mmg suke bce blog die .. klakar sbb ade je abg nara ni nk tmbah2 dailog kat gmbr 2 .hehe .. abag nara ckp klu die mnang , die nk blanje tgk cter LBS . tp .. tgk skali ckup la kan .hehe .. abg nara .. klu xmenang pun xpe .. i tetap sokong u .. hihi :))
then .. smbung jalan lg .. smpai jmpe la 1 background yg cntik untuk snap gmbr !






*demam bola kan . kiteorg pun nk action :P
ni bukan kaki je muat . nagn bdn2 pun muat skali ni :)


* oh C.R .. knp kau handsome ?haha

then smbung jln lg .. mmg kaki jln la kau bile kat nilai ni .tiap2 mnggu lesap.hihi .. pukul 9 pm kiteorg smpai campus . lembik lutut siotttt . tp .. berbaloi-baloi.hehe ..



*sesungguhya.. hanya headphone ni yg aku beli kat pc fair . berjam kau keluar , ni je hasilnye ? xpe la . jimat . ngeeee :D

*17 june .. TOY STORY :)

Friday, June 04, 2010

expectanything

Posted by izzah zawawiah at 18:58 0 comments
korang tahu kan . sakit klu ape yang kite harapkan xseperti yang dijangka . its really hurt youuuuu :'( soal hati n prasaan . mn boleh tipuu . kdg2 dgn hati n prasaan kite sndiri pun kite xfhm . ape lg kite nk fhm n th prasaan org laen . aku slalu ingtkan diri aku .. klu nk something 2 .. jgn mngharapkan yg terrrrlalu terbaek . nnti kecewa mcm nk terjun bgunan pun ade .sbb 2 lah ... aku natural . mksudnye .. fkir baek2 .. fkir semasak2 nye sblum nk ckp dekat hati ni ko thap mcm mn ko boleh nk rs pngharapn 2 . ( eh , fhm ke x aku ckp ni ?) contohnye la kan .. klu pasal "memilih pasangan" ni kan .hihihi :)) mn th pd suatu hati korang kenal n kwn ngan someone yg boleh mmbuatkan korang rs .... 'sweet nye die .. baek nye die .. gentlemen nye .. bla .. bla .. bla .. n terus mmbuat kan hati dup dap dup dap .. n trtnya2. ' eh , aku suka die la rsnye .. die suke aku x ?' kene INGAT ye .. mngkin cara lyanan yg si dia tunjuk xsmstinye die brmksud nk "mngorat atau usha" kite . tolong jangan prasan dlu ye .malu wehhhh :P haha .. diam2 sudah . mn la th kan kot2 1 hari kite dpt th die dah ade kekasih hati , nak brtunang or nk kahwin da ke .. xke nnti frust menonggeng smbil mengis berguling2?? ish2 .. mntk jauh la weh .. sakit !so , kite buat biase je lah .. jgn terlalu mngharap . tp .. klu nk mncube nasib pun boleh ..tp .. mcm cter komik yg aku slalu bce .. smua prmpuan yg mulakan '1st step' .knp eh ?? mngkin dieorg mmg mcm 2 kott . hihi .. be happy ya semua :))
*awak .. thanks for sampai syurga and yang terindah mlm smalam :) (termsuk lagu2 laen ) hehe ^^.

Thursday, June 03, 2010

beperfectisboring

Posted by izzah zawawiah at 21:27 0 comments

xde orang yg sempurna pun dlm dunia ni so, kite jgn la pndai2 nk menilai sesorg 2 mcm mn. klu bnda 2 dah lepas let bygones be bygones je lah kan. mn lah th klu org 2 btol2 dah insaf dan brtubat . lgpun mcm setiap org ade buat salah n silap .aku pun ade . tp.. sape kite nk tntukan hukuman nye ?biarlah DIA yg menghukum. klu kite prnah buat 1 kesilapan yg besar sekalipun , biarlah .. itu hanya antara kite dengan-NYA. klu ade org laen yg th 2 .. ambik lah sebagai 1 pengajaran . ye lah .. yg baek kite ambik , yg buruk kite jdkan peringatan . lgpun .. aku ni jenis xnk ambik th pun klu pasal kisah silam seseorg 2 .. klu aku th pun .. ape boleh aku buat ? klu ade DORAEMON xpe lah jgk kan . boleh la perbaiki balik .tp .. bnda mmg mustahil nk jd .ish , mmg xkan jd lah bhai ! so , hidup perlu ditruskan . nk menyesal pun xgune klu nasi dah jd bubur .cewahhh ayat ! :P usia ni mmatangkan kite .. bukan buat kite lg kebudak2 kan . silah sedar kpd sape2 yg diri 2 tua tp prngai mcm budak kecik .(peringatan untuk diri ini jgk ;)btoll .. kdg2 kite ni xsedar ape yg kite buat kan .. iye2 . aku fhm 2 . tp .. kene ingatlah think before u speak ,remember when u act .sbb kdg2 kite ni xth bile ms gurauan kite atau cakap kite akn buat org terasa hati. jadi.... ingat lah tagline ini "BUDI BAHASA BUDAYA KITA" . haha :D
lagi 1 .. klu boleh .. terima lah "seseorang" 2 seadenye .jgn mngharap kan yg terbaek klu prngai kite sndiri pun mcm harammm ! tp .. klu tibe2 ade org yg baek yg dtg untuk kite . 2 mungkin hikmahnye disebalik yg jd dulu . ye .. aku fhm jgk .. kdg2 perkataan "xlayak" akan muncul dlm fkiran kite ni .. pas2 mula lah buat perbndingan yg mcm2 kan . TAPI ... cube fkir masak2 .. knp kite nk tolak peluang klu ade yg btol2 sudi kite dgn seadenye ?ingat...XDE SORANG PUN YANG SEMPURNA .uisshhh .. xrugi ke ? hihi .. ape2 pun ajal maut , jodoh .. smua di tangan ALLAH . sekiannnnnnnnn untuk kali ini :))

*sy suka awak ke ? tak tahu lah ;) .haha .. sengalllll .

Tuesday, June 01, 2010

warning ? yes !

Posted by izzah zawawiah at 21:32 0 comments

hey you ! say what you wanna say .. and do what you want to do BUT remember , don't let people who don't matter , bring you DOWN .
*i'm not satisfied !

class . class . class

Posted by izzah zawawiah at 17:50 0 comments


hai :)) hari ni pegi kelas . 1st sem untuk core course . menarik . suka . rs mcm xsabar2 nk blaja subject 2 . ye la .. semangat baru untuk dptkan DEAN LIST kan ?hehe ..well , hari ni pegi kelas POLITICAL SCIENCE . lecturer nye best . (semua classmate ckp die handsome ) patut la semua smgt nk pegi kelas die .hihi .. then BASIC HISTORY . madam nya okay , baek . mcm keibuan .suka suka ^^ . pas2 .. last class , ENGLISH . :( sedih ? .. xsuka ? no comment . hukhuk .


* tabah kan hati dan kental kan jiwa pergi ke englsih class . okay ;) huhu ..

 

the izzah Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei